CNC Drejning

 

integrex400ivst+-+large

MAZAK INTEGREX 400 IV ST.

INTEGREX - SERIEN fra MAZAK kendetegner sig ved, at det faktisk er en kombineret dreje/fræsemaskine. Den udemærker sig ved at de egner sig rigtig godt til komplekse emner da fræsespindlen sidder som en fuld styret B-akse ! Det giver uanede muligheder for feks boring af skrå huller i en hvilken som helst vinkel ind i emnet!

INTEGREXÉN kan færdiggøre alle bearbejdningsprocesser - lige fra råmateriale til færdigt emne - i een maskinopsætning. En avanceret højhastighedsspindel, der kan vippe op til 240 grader, et nedre værktøjsrevolverhovede og en sekundær spindel med samme C-akse funktioner som hovedspindlen bidrager alle til en uovertruffen fleksibel bearbejdning !

Arbejdsområde omfatter:

Dreje diameter: Ø600 x1.500mm.

Subspindel

Fræsespindel

Nedre revolver

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

FullSizeRender

OKUMA LCS 25

Denne CNC drejebænk er den mindste i vores maskinpark - den er optimal til mindre emner, samt små og mellemstore serieproduktioner.

Arbejdsområdet omfatter:

Diameter: Ø350mm.

Længde: 500mm.

For yderligere informationer:

kontakt Iver Callesen

 

Se vores rapport fra fødevarestyrelsen: